dimarts, 9 d’abril del 2019

PASTIS DE PASTANAGUE

PASTIS DE PASTANAGUE

6 ABRIL 2019

Amb motiu del meu aniversari i del meu net Joel . La meva jove la Jana que es nascuda a Zuric ens va fer un pastis fantastic de PASTANAGUE . Era el moment de demanar la recepta original.
Aquí la teniu.:
Ingredients :
250 gr. de pastanagues
200 gr. de sucre
4 ous
 120 gr. de oli de girasol
 una miqueta de sal
75 gr. de ametlles
75 gr. de avellanes
100 gr. de farina
1 i 1/2 culleradeta de llevat Royal
Si no teniu Termomix podeu fer-ho amb la minipimer
Elaboració :
Triturar amb la Termomix la pastanagues el nº 5 10 segons.
Reservar.

En un vol mesclar el sucre,  els ous, la sal  . Fins fer una crema fina .

A part triturar amb la termomix les ametlles i les avellanes . Tambe al nº 5 10 segons .
Afegir la farina i el llevat.

Ara poc a poc juntar a ma  . La pastanague  , la crema dels ous el sucre i la sal , i tambe la mescla de les avellanes i les amelles .
Posar tot en un motlle de 30 cm. al forn . a 170 ºC 50 minuts.

Es pot decorar amb glacé fet amb sucre i suc de llimona .

Espero que us agradi ,


Visca la pintura i la cuina.

                                                                                           MONTSE BOADA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada