dissabte, 13 de desembre del 2014

CONILL AMB SAMFAINA


CONILL AMB SAMFAINA


INGREDIENTS PER 4 PERSONES:

1 CONILL

CEBA
PEBROT
ALBERGÍNIA
CARBASSÓ 
TOMÀQUET

1 VAS DE VI BLANC,

OLI, SAL, UNA FULLA DE LLORER

CONFECCIÓ:  Posarem l'oli en una cassola, rostirem el conill tallat a trossos. Quan ja el tenim rosset, el retirem .

En una paella a part , anirem fregint amb oli primer la ceba , afegirem el pebrot vermell, després el carbassó i quan ja esta tot bastant fregit afegir la albergínia. Deixar coure uns minuts i afegir la salsa de tomàquet , unes dues cullerades.

Posar tot a la cassola amb el conill i la samfaina, una copeta de vi blanc i el llorer.

Deixar al forn a 180º 15 minuts , i a menjar

BON PROFIT.       

                                                                                  Montse

2 comentaris:

  1. Jo el farė!
    No l'he fet mai amb aquest cop de forn final , em sembla que quedarå estupendo!

    ResponElimina
  2. El conill es una de les carns mes sanes. Encare que hi ha molts paisos que no es menja perque el considerant un animal domestic.

    ResponElimina