CONILL AMB SAMFAINA
INGREDIENTS
PER 4 PERSONES:

1
CONILL
CEBA
PEBROT
ALBERGÍNIA
CARBASSÓ
TOMÀQUET
PEBROT
ALBERGÍNIA
CARBASSÓ
TOMÀQUET
1
VAS DE VI BLANC,
OLI, SAL, UNA
FULLA DE LLORER
CONFECCIÓ: Posarem l'oli en una cassola, rostirem el
conill tallat a trossos. Quan ja el tenim rosset, el retirem .
En
una paella a part , anirem fregint amb oli primer la ceba , afegirem el pebrot
vermell, després el carbassó i quan ja esta tot bastant fregit afegir la
albergínia. Deixar coure uns minuts i afegir la salsa de tomàquet , unes dues
cullerades.
Posar
tot a la cassola amb el conill i la samfaina, una copeta de vi blanc i el
llorer.
Deixar
al forn a 180º 15 minuts , i a menjar
BON
PROFIT.
Montse
Jo el farė!
ResponEliminaNo l'he fet mai amb aquest cop de forn final , em sembla que quedarå estupendo!
El conill es una de les carns mes sanes. Encare que hi ha molts paisos que no es menja perque el considerant un animal domestic.
ResponElimina