diumenge, 1 de febrer del 2015

CLOISSES AMB CARXOFES


CLOISSES AMB CARXOFES - MONTSE

Ingredients per 4 persones:

1 Kg. De Cloïsses

1 ceba gran

8 carxofes


Sal, pebre i oli d´oliva

1 vas de vi blanc blanc.

Preparació:

Tallarem les carxofes amb 4 cada una , ja netes de les fulles mes dures,

En una cassola daurarem la ceba talladeta molt fina  , afegirem les carxofes , i deixarem coure 5 minuts .

Afegirem , la sal el pebre i un vas de vi blanc , deixarem coure 15 minuts mes .

A part obrirem les cloïsses.

Afegirem a la cassola les cloïsses , i amb la seva aigua , barrejarem una culleradeta de farina. Una vegada ben dissolta, també l'afegirem .

Deixarem 5 minuts fent xup xup . I emplatarem.
BON PROFIT

2 comentaris:

  1. Mmmmmmmmm

    Ens encanten les carxofes!
    I si van acompanyades de cloïsses, plat de luxe!
    Gràcies Montse!

    ResponElimina
  2. Moltes gracies. La carxofa es una verdura molt bona per el fetje . Val la pena aprofitar quant en tenim

    ResponElimina