CLOISSES AMB CARXOFES - MONTSE
Ingredients
per 4 persones:
1
Kg. De Cloïsses
1
ceba gran
8
carxofes

Sal, pebre i oli d´oliva
1
vas de vi blanc blanc.
Preparació:
Tallarem
les carxofes amb 4 cada una , ja netes de les fulles mes dures,
En
una cassola daurarem la ceba talladeta molt fina
, afegirem les carxofes , i deixarem coure 5 minuts .
Afegirem
, la sal el pebre i un vas de vi blanc , deixarem coure 15 minuts mes .
A
part obrirem les cloïsses.
Afegirem
a la cassola les cloïsses , i amb la seva aigua , barrejarem una culleradeta
de farina. Una vegada ben dissolta, també l'afegirem .
Deixarem
5 minuts fent xup xup . I emplatarem.
BON PROFIT
Mmmmmmmmm
ResponEliminaEns encanten les carxofes!
I si van acompanyades de cloïsses, plat de luxe!
Gràcies Montse!
Moltes gracies. La carxofa es una verdura molt bona per el fetje . Val la pena aprofitar quant en tenim
ResponElimina