dissabte, 31 d’octubre del 2015


SARDINES  ESCABETXADES



INGREDIENTS :

400 gr SARDINES MITJANES

250 gr D´OLI D'OLIVA

200 gr VINAGRE

4 GRANS D´ALL

PEBRE VERMELL DOLÇ , UNA FULLA DE LLORER I UNA MICA DE FARIGOLA.

ELABORACIO:  TREUREM ELS CAPS I LA TRIPA DE LES SARDINES , LES RENTAREM BE , I LES EIXUGAREM . LES PASSAREM PER FARINA I LES FREGIREM EN UNA PAELLA AMB OLI NO MOLT CALENT.

LES COLOCAREM EN UNA SAFATA FONDA.

COLAREM L´OLI I AFEGIREM ELS ALLS
QUAN JA ESTIGUIN UNA MICA CUITS, TIRAREM EL VINAGRE , LA FULLA DE LLORER I LA FARIGOLA. DEIXAREM COURE 4 MINUTS. DESPRES AFEGIREM EL PEBRE VERMELL.

TOT AQUEST LIQUID EL TIRAREM PER SOBRE DE LES SARDINES .

ES PODEN DEIXAR FORA DE LA NEVERA UN PARELL DE DIES FINS QUE ESTIGUIN CONFITADES.

-         AQUESTA RECEPTA ES COM LA FEIA LA MEVA ÀVIA . HE PROVAT ALTRES I AL FINAL SEMPRE EM QUEDO AMB AQUESTA.

-         BON PROFIT.

-                                                               MONTSE BOADA 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada