SALMÓ MARINAT DE L'ESTHER
Ingredients:
1 Salmó sencer (amb pell i sense rentar)
600 sal gruixuda
400 de sucre
Mig pot de espècies de Anet sec ( el sabor es més potent)
Mig pot de espècies de ginebró sec.
ELABORACIÓ
Triturar les boletes de ginebró amb una mica de la sal (així no queda una pasteta).
En un bol barrejar tots el ingredients ben mesclats.
En una safata posar un llit de la mescla i col.ocar el salmó amb la pell cap abaix. Cubrir tot el salmó amb el preparat. Posar a sobre un altra safata per que presioni el salmó.
Jo li poso pes a sobre.
Ha de estar a la nevera a la part més freda.
En general es a baix.
Tenir 24 hores. Si el salmó es més petit de 4 a 5 kg. Tenir.ho meny temps per que no quedi massa sec i salat.
Si es vol fer mig o menys calcular la proporción del ingredients.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada