LLOM FARCIT DE BOTIFARRA I TÒFONA (ESTHER)
Ingredients:
1 Llom sencer o mig. (Depen de quantes persones) L’han de tallar com si fos un llibre.
Botifarra per farcir (depen de la mida del llom)
Tòfona a trossets o també serveix la tofona dels pobres, trompetes de la mort seques.
Formatge Parmesà en pols.
ELABORACIÓ:
Farcir el llom amb la butifarra esparrecada i la tòfona. Colocar totes les làmines que quedi ben tancat tot el llom i cobrir per sobre amb el parmesà. Posar al forn a 180º fins que sigui cuit.
Deixar refredar una mica per tallar. S’ha de tallar al biaix per que quedi agafat i amb barres colors.
Amb el suc que deixa anar al rustir , jo poso una mica de vi i redueixo. Afegeixo una mica de maizena per espessir i passo pel túrmix. Ho poso com a salsa.
Es pot fer una salsa Roquefort ( Desfer al bany maria el Roquefort amb nata liquida i uns 50 grams de mantega (jo la mantega no la poso...estalvio calories...)
També va bé acompanyar amb una salsa de pomes.
Així es cobreixen tots els gustos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada