Trena de rellomillo amb formatge i festucs , de l'Esther
2 rellomillos de porc
4 llesques de formatge Gran Capitán
3 peres
½ branqueta de canyella
50 gr. de festucs pelats
un xic d'aigua
Oli verge extra
Sal, pebre, julivert
3 peres
½ branqueta de canyella
50 gr. de festucs pelats
un xic d'aigua
Oli verge extra
Sal, pebre, julivert
Pelem les peres i les trossegem
Les posem a una cassola, afegim la canyella i un xic d'aigua. Coure-les uns 10-15 minuts
Tallem cada rellomillo en dos parts , de dalt a baix
Cada tall allargat que ens ha sortit el dividim en tres tires, i el deixem unit per la part mes grossa. Fem una trena amb cada tall.
Salpebrem. Fregim en paella amb oli.
Col·loquem en una planxa de forn
Posem els festucs tallats a sobre
I damunt el formatge
Gratinar en el forn fins que es fongui el formatge i els festucs es torrin.
Servim les trenes a una safata, amb les peres cuites al costat.
Reguem amb un xic d'oli
Decorem amb un xic de julivert
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada