LA FIDEUA DE LA MONTSE
Aquesta
fideua me la va ensenyar a fer un senyor de Palafrugell de 90 anys . Tot un
personatge.
Ingredients
per 6 persones: 1 cullerot per persona de fideu del nº 2

1 ½
cullerot de fumet de peix de roca.
3 sèpies
4
cebes
6 gambes o 6 escamarlans
500
gr. De cloïsses.
Elaboració
: Prepararem el fumet amb el peix de roca . Aigua i el peix a bullir durant uns
20 minuts.
Tallarem
les cebes i amb oli ben a poc a poc en una paella durant una hora, quan la
ceba ja esta ben cuita, retirarem l'oli, i posarem un bon raig de conyac i la
flamejarem.
Amb l'oli fregirem les gambes, reservarem, i amb el mateix oli fregirem la sèpia a
foc baix .
Amb
la ceba i la sèpia fregirem els fideus fins que siguin ben rossos . Afegirem
el fumet i deixarem bullir 10 minuts i 5 de repòs .
Espero
que us agradi, es un homenatge a la gent de L’Empordà.
Bon
profit,
Montse Boada
Recepta assegurada. Insuperable!
ResponEliminaLa mengem cada any al començament de l'estiu a casa de la Montse.
I cada any està perfecta!
Nyam nyam 😋