NECESSITEM
1 pot de pinya d'1kg
1/2 litre de nata per muntar
2 paquets de gelatina de llimona roial
Sucre per cremar (opcional)
COMENCEM
En un motlle rodó de 24 cm , s'hi posa en el centre el tros de pinya que guarnirà el pastís al donar-li la volta. (És optatiu posar-hi també caramel que haurem fet amb el sucre)
Batre la resta de la pinya, escorreguda.
Portar a ebullició el suc de pinya.
Retirar del foc i muntar la gelatina amb el pimmer.
Ara , afegir la nata i batre amb el pimmer.
Afegir la pinya batuda i tornar a triturar.
Quan tot esta ben incorporat, s'aboca al motlle, que es posa a la nevera.
Millor fer-lo d'un dia per l'altre.
El fare el diumenge. Ja us informare. Montse Boada
ResponEliminaEs fa en un tres i no res.
ResponEliminaSi t'agrada la pinya no deixis de fer-lo!