Aquesta recepta està penjada a la nevera de la Montse
La li va escriure a mà i no ens hi va deixar instruccions
Inventarem :
Que hem d'escalfar el forn a 190*
Que el posarem en un motlle de cake, quinze minuts amb forn de baix i els minuts restants, dalt i baix.
Que en total seran 40-45 minuts
I que porta pastanaga, per tant , en punxar-lo notarem una lleugera humitat. No hi fa res: ha de ser així.
Inventarem :
Que hem d'escalfar el forn a 190*
Que el posarem en un motlle de cake, quinze minuts amb forn de baix i els minuts restants, dalt i baix.
Que en total seran 40-45 minuts
I que porta pastanaga, per tant , en punxar-lo notarem una lleugera humitat. No hi fa res: ha de ser així.
Necessitem
250 sucre morè
160 farina
10g de llevat (un sobret roial)
120 ml oli de gira-sol, o d'oliva suau.
3ous
1/2 culleradeta de canyella en pols
210 gr de pastanaga ratllada
30 gr de nous a trossets
Jo el fare aquest diumenge us informare i fare una foto
ResponEliminaEsperem valoració! Crec que serà molt positiva!
Elimina