dilluns, 17 de novembre del 2014

PASTÍS FRED DE PINYA (variant de panna cotta)

La Fina ens va preparar aquestes postres boníssimes per un dinar de final de curs. Una variant de la panna cotta , de senzilla elaboració. Molt refrescant. Ens va encantar!






NECESSITEM
1 pot de pinya d'1kg
1/2 litre de nata per muntar
2 paquets de gelatina de llimona roial
Sucre per cremar (opcional)

COMENCEM
En un motlle rodó de 24 cm , s'hi posa en el centre el tros de pinya que guarnirà el pastís al donar-li la volta. (És optatiu posar-hi també caramel que haurem fet amb el sucre)

Batre la resta de la pinya, escorreguda.
Portar a ebullició el suc de pinya.
Retirar del foc i muntar la gelatina amb el pimmer.
Ara , afegir la nata i batre amb el pimmer.
Afegir la pinya batuda i tornar a triturar.
Quan tot esta ben incorporat, s'aboca al motlle, que es posa a la nevera.

Millor fer-lo d'un dia per l'altre.

2 comentaris: